Om oss

Välkommen till Dryft! Vi är ett team av hantverkare med lång erfarenhet av golvläggning och golvslipning i Stockholm. Ett massivt golv är ett vackert hantverk och behöver behandlas med den respekt ett sådant kräver. Våra hantverkare tar dig med genom hela den process det innebär att få ditt golv att se ut som nytt igen.

Lång erfarenhet och bred kompetens

Våra golvslipare har en lång samlad erfarenhet av golvslipning i Stockholm. Oavsett om det gäller att ta hand om ett massivt ekgolv eller att slipa en klassisk fiskbensparkett så kan du känna att du är i trygga händer hos våra golvslipare.

Våra bästa referenser är våra nöjda kunder och vårt mål vid varje golvslipning i Stockholm är att kundens granne eller familjemedlem skall höra av sig till just oss när det är dennes tur att fundera på att renovera sina golv.

Konkurrenskraftiga priser

Kvalitet behöver inte automatiskt betyda överpris. Alla våra hantverkare arbetar självfallet med ROT-avdrag vilket gör golvslipningen billigare då man som privatperson har rätt att dra av 30% av den totala arbetskostnaden upp till och med ett belopp på 50 000 kronor.

Vi erbjuder även långa garantier på all vår golvslipning i Stockholm och vårt viktigaste uppdrag är att ge kunden det resultat som denne vill ha.