Om oss

Vi som arbetar som elektriker i Stockholm brinner för nöjda kundmöten och service. För oss är det viktigt att kunden känner stark tillit till vår elfirma och därför värnar vi extra mycket om noga arbeten med elsäkerhet i fokus. Alla våra elektriker är certifierade och har lång erfarenhet inom arbetsområdet. Därför kan vi alltid garantera att gedigna arbeten utförs i ditt hem oavsett om det är vanlig elservice eller installationer ni önskar få hjälp med.

Kunniga medarbetare med lång erfarenhet och kundfokus

För att vi ska kunna utföra arbeten där kunden blir nöjd är det viktigt att alla våra medarbetare besitter hög kompetens inom sitt arbetsområde samt innehar god känsla för kundservice. Våra elektriker har därför lång arbetserfarenhet inom yrket och är driftsäkra.

Vi värnar mycket om att du som kund ska känna dig trygg i våra händer, därför kan du alltid vara säker på att du får garantier på varje utfört arbete samt ett fast pris innan projektet äger rum. Då vi är en elfirma med många år på nacken vet vi att en trygg och nöjd kund är nyckeln till en positiv och glad arbetsmiljö för vår personal. Därför tilldelar vi även egna kompetensutbildningar för våra medarbetare och möjlighet till egen utveckling.